Behandelingen

Gezichtsbehandelingen voor vrouwen en mannen. Deze variëren van 40 tot 90 minuten.  De behandelingen zijn erg compleet; zo zit er bij een complete gezichtsbehandeling epileren, verven en harsen inbegrepen.


Fractional Needling, een nieuwe bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging.


Massages voor ontspanning of om vermoeide, pijnlijke spieren weer los te maken. De massages kunnen variëren van 40 minuten voor een halve massage (nek, rug en schouders) tot 90 minuten voor een complete lichaamsmassage.

Ontharen van gezicht, benen en overige lichaamsbeharing door middel van hars. Hierdoor blijft de haargroei langer weg dan met scheren en is het resultaat veel zachter.Skeyndor Professional Treatments


POWER C + BRIGHTENING ANTIOXIDANT PROF. TREATMENT 60 min.

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.


POWER HYALURONIC TREATMENT 60 min.

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.


POWER RETINOL TREATMENT 60 min.

Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak.

Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het cel vernieuwingsproces ondersteund.

De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.


SK ALGYMASK TREATMENTS

Drie verschillende soorten

•Brightening mask, Vitamin Fresh Cells Complex

•Q10 Supply mask, dry and very dry skins

•Rich Nourishing maskFractional Needling


Bijzonder effectieve methode

Fractional-Needling is een techniek waarbij elementen van de fractional-laser en de traditionele meso-therapie worden gecombineerd tot een nieuwe bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging.

 

Snelbewegend stempeltje

Het Fractional-Needling apparaat maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid.


Snel en diep opgenomen

Deze door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen (een serum, bijvoorbeeld hoogwaardig hyaluronzuur). De meso-werkstoffen worden snel en diep opgenomen. De duizenden prikjes in de huid zorgen er ook voor dat de aanmaak van eigen collageen en elastine enorm wordt gestimuleerd.


Gelijktijdig stimuleren

De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat (bijv. hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Fractional-Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping, pigmentatie en algehele huidveroudering. Maar ook littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.Heerlijke privé sauna

Kom volledig tot rust in de sauna. Deze traditionele sauna is ideaal voor mensen die eens in volledige privacy willen ontspannen.

De sauna bevindt zich achter de beautysalon. Handdoeken, douchegel, scrub en etherische oliën zijn aanwezig.

Een saunagang van een uur kost €17,50. Mocht je langer willen dan kost dit €4 per kwartier.


Wat doet de sauna met je?

•Verhoogt de natuurlijke weerstand.

•Verzacht en ontspant vermoeide spieren.

•Verlicht stress en zorgt voor ontspanning.

•Verhoogt de stofwisseling.

•Verbetert de circulatie.

•Ververst de vochtreserves.

•Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers.


Niets is relaxter dan naar de sauna. Je zweet stress en zorgen eruit en het is nog goed voor je weerstand ook. Om de overtollige warmte kwijt te raken, begint je lichaam zweet te produceren. Het voordeel is dat zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen worden afgevoerd. Bovendien worden diverse lichaamsfuncties gestimuleerd. In de warme saunacabine kan je lichaamstemperatuur oplopen tot wel 39 graden Celsius. Het is wel belangrijk dat je je saunaronde volgens de regels doet, dan heb je er optimaal effect van.


Saunawarmte

Je hart gaat bijvoorbeeld sneller kloppen, alsof je aan een flinke wandeling bezig bent. Dat is niet alleen goed voor de werking van je hart, maar zorgt ook voor een betere doorbloeding van je hele lichaam. Daarnaast werkt de saunawarmte ontspannend op je geest en op je spieren en gewrichten.


Warm en koud

In de saunacabine wordt de warmte indirect via de lucht aan je lichaam doorgegeven bij een temperatuur van zo'n 70 tot 100 graden Celsius. Doordat de luchtvochtigheid zeer laag is, is die extreme warmte redelijk goed te verdragen: het zweet verdampt dan makkelijker. Door af en toe wat water op de stenen van de saunakachel te gieten, creëer je een stoomstoot die op je huid neerslaat en het zweten bevordert. Doordat je lichaam flink heet wordt, is afkoelen een essentieel onderdeel van het saunaritueel. Vanuit de warme cabine koel je af met een frisse douche. De afkoeling werkt verfrissend en heeft een stimulerende werking op belangrijke organen. De afwisseling van transpiratie met afkoelen zorgt bovendien voor een grondige reiniging van de huid. Daarbij wordt tevens de celvernieuwing gestimuleerd. Een gezonde huid begint dus met een bezoekje aan de sauna.Handig om te weten

•De saunatemperatuur is eenvoudig aan te passen via een display  en nauwkeurig in te stellen. 

 

•Er zijn verschillende soorten aromatische oliën voor het opgieten van water over de stenen. Let op bij het opgieten dat er direct hete stoom vrijkomt.


•De douche is voorzien van een thermostaatkraan zodat de temperatuur eenvoudig is in te stellen. De douche is uitgevoerd met een regendouche, een handdouche en 6 jets. Met de bovenste knop kan hier tussen gewisseld worden. 

 

•Handdoeken zijn aanwezig.

 


Een rondje sauna


Een saunabad is heerlijk voor lichaam en geest. Wil je echt genieten en optimaal gebruikmaken van de sauna? Volg dan onderstaande stappen en haal nog meer uit het rondje sauna.


Stap 1 - Douchen

Begin met een warme douche om je voor te warmen en lekker fris aan het rondje te beginnen. Droog jezelf goed af, want een droge huid kan via transpiratie in de sauna beter afkoelen.


Stap 2- De sauna

Ga in de saunacabine op de gewenste hoogte zitten/liggen met je lichaam op je handdoek, óók je voeten! Onderin de cabine is het minst warm, bovenin de cabine is het heet. Als je zittend in de cabine wilt genieten van de warmte, ga dan zitten met de voeten op zitniveau. Hoe lang je in de cabine mag blijven, is persoonsgebonden. Maar na 15 minuten is het raadzaam de sauna te verlaten. Vind je het al veel eerder niet prettig meer, ga er dan gewoon uit!. Ook al is dit na 2 minuten. Als je liggend van de saunawarmte geniet, ga dan 2 minuten van tevoren rechtop zitten. Dit voorkomt eventuele duizeligheid wanneer je de saunacabine verlaat.


Stap 3- Afkoelen

Neem nu een koele of lauwe douche. De douche heeft thermostaatkraan, daarmee kun je goed afkoelen; je kunt de temperatuur langzaam kouder zetten. De poriën in de huid sluiten zich en dit levert een tintelende sensatie op.


Stap 4 – Rusten

Tussen elk saunarondje is het tijd om uit te rusten! Neem hiervoor de tijd om je weer voor te bereiden op de volgende ronde.


Stap 5 – Herhalen

Nu kan je de stappen herhalen, de sauna het douchen en rusten. Deze saunagang drie keer herhalen is ideaal.


Veel drinken

Drink veel, vooral water maar doe dit pas na je saunaronde! Tijdens een rondje sauna zal je lichaam al snel een halve tot soms wel 1,5 liter vocht met alle mogelijke afvalstoffen kwijtraken. Je lichaam wordt zo lekker van binnenuit schoongespoeld van stofwisselingsresten en achtergebleven stoffen van ziekteprocessen. Door pas vocht tot je te nemen ná het saunarondje, krijg je het optimale effect van het afdrijven van afvalstoffen.